Geachte gast,


Welkom in ons restaurant naast de alom bekende St. Martinuskerk, in het prachtige gebied de Liemers. De plek waar al sinds zeker 1742 een onderkomen zit voor gasten. Vroeger stond hier herberg de Pelikaan waar menig gast verbleef. Net voor de Tweede Wereldoorlog is de herberg afgebrand, waarna meneer Wieleman het oude deel van het pand heeft gebouwd.
De familie Wieleman heeft vanaf die tijd tot 2015 in dit pand gewoond en gewerkt. Na “opa” Wieleman heeft zijn dochter Door met haar man Jan van Kempen vele jaren een florerende horecazaak gerund. Menig dorpeling heeft hier zijn huwelijksfeest gevierd, een vergadering gehad of een koffietafel. In 2016 heeft de familie Reijmer het pand gekocht en verbouwd tot wat het nu is.

Het pand heeft dus een hele geschiedenis met mooie verhalen van Thoen. En met de verbouwing heeft de familie Reijmer het gebracht naar het Thans.

Naast ons restaurant hebben wij ook een zaal voor feesten, vergaderingen en koffietafels. Een huwelijksceremonie behoort tevens tot de mogelijkheid. Onze medewerkers kunnen u informeren naar de mogelijkheden.

De gerechten die op onze kaart staan zijn veelal gebaseerd op het Thans maar met een knipoog naar het Thoen. Naast de a la carte kaart hebben wij een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu voor u. De verrassingsmenu’s zijn zeker de moeite waard om te proberen. Het team in de keuken zal u verrassen en versteld doen staan. Wij hopen dat u een aangenaam verblijf heeft in ons restaurant, net als alle gasten die u in de eeuwen hiervoor zijn voorgegaan.